sobota 19. listopadu 2016

10 Módních trendů

Ahojky, dneska jsem si pro vás připravila článek 10 Módních trendů pozim-zima 2016/17. První vás chci upozornit, že já módní trendy nevymýšlím, takže stížnosti nesměřujte na mě :D

1. Sportovní péřové bundy
 Tento rok se dostaly do mody, mohutné péřové sportovní bundy, které hodně z nás používalo už několik let při lyžování. Módní návrháři je dokonce kombinují i s lodičky, což je v zimě nepraktické, ale řekněte mi, kdy byli móda bezpečná i praktická?

2. Samet
 Samet se drží v předních módních žebříčcích už dlouho. Někteří lidé mají samet rádi a jiní ne. Tento rok můžete koupit sametové kalhoty, trika, kabáty, čepice... Líbí se vám sametové věci?

3. Pánský styl
 Další trend se mi moc nezamlouvá. Třeba vy jste zrovna fanoušek holek, které mají na sobě pánské kalhoty, saka... Tuto zimu tím rozhodně nepřešlápněte.

4. Motivy z interiérů
 stává se vám, že jdete po ulici a sukně slečny, která jde proti vám, je nějaká povědomá? Neviděli jste ten vzor třeba u babičky na závěsech? Jestli jsi šikovná, můžeš si ze starých závěsů něco ušít. Tento rok jsou interiérové vzory IN. Jak se vám tento trend líbí?


5. Květiny a různé plodiny
 Květiny se drží v čele žebříčků už dlouho. Upřímně se mi kytky na zimu moc nelíbí, ale každý to má jinak.. Jak jste na tom vy a kytky?


6. Odhalené ramena
 Tento trend je taky starší. Nebojte se odhalit ramena i v zimě. Tento trend se mi líbí a ráda si obleču něco s odhalenými ramenami.


7. Křiváky
 Samozřejmě nesmí chybět ani oblíbené křiváky, které když zkombinujete se šaty s květinovým, puntíkatým či károvaným vzorem. Parťák křiváku je i nějaký metalický top či metalické kalhoty.


8. Bombery
 Další kus oblečení, který se drží v modě už déle. V zimě jsou nejvíc trend tyto barvy: khaki, vínová, bordó, hnědá, bronzová.

9. Mašle, výrazné doplňky Tuto zimu doplňte outfit velkými mašlemi, sukněmi s výraznými zipy a podobné výrazné doplňky.


10. Dlouhé kabáty
 Tento trend je spíše pro vysoké dívky. Slečny, které mají nohy jako Adriana Sklenáriková, si tento kousek mohou dovolit. Pro prcky moc není. Dlouhým kabátem, ale nic nezkazíte.

 
 
 
Jak se vám letošní trendy líbí? Které budete nosit a které raději chcete zapomenout?

                                                                    Terez




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Žádné komentáře:

Okomentovat